Over mij

Waarom zo moeilijk doen als het ook veel gemakkelijker kan? Vanuit die insteek heb ik me (na mijn studies op het gebied van economie, marketing en rechten) gespecialiseerd in het trainen en coachen van mensen vanuit een praktische insteek en zonder poespas: heerlijk! Ik ben altijd een echte doener geweest, en die energie kan ik uitstekend kwijt in mijn werk. Of ik me nu bezig houd met interimmanagementopdrachten, een presentatie of met mensontwikkeling; ik ben gek op bewegingen in gang zetten.

Maar er is uiteraard méér in het leven. Niets leukers dan dingen ondernemen met mijn grote liefde Stefanie en mijn kinderen Jules, Aimée, Olivier en Lou. Ik geniet intens van hun schoolverhalen, training- en hockey wedstrijden en hoe ze nog vol verwondering de wereld ervaren.

Na mijn jeugd in Oosterhout (geboren in Breda in 1977) ging ik studeren in het gezellige Maastricht, om me daarna te vestigen in de prachtige Belgische Kempen (Turnhout). Zoals het een echte Bourgondiër betaamt, kan ik in mijn vrije tijd enorm genieten van lekker koken voor familie en vrienden. Als tegenwicht voor mijn Bourgondische inslag sport ik graag en veel – éven de zinnen verzetten.

Al mijn passies komen bij elkaar in Villa Hortensia, de Bed & Breakfast in de Belgische Kempen waar ik sinds 2008 de trotse eigenaar van ben. Altijd weer een feest om mijn gasten in de watten te leggen en hen een onvergetelijke tijd te bezorgen. De verwachtingen overtreffen: dáár ga ik voor, altijd.

Neem ook eens een kijkje op de website www.villahortensia.be

Ken je Rogier al?

Hij heeft jarenlange kennis en ervaring als het gaat om het verbinden van mensen. Als veranderkundige met een specialisme op het gebied van organisatiecultuur, sociale systemen en generaties ondersteunt hij uiteenlopende bedrijven bij het tot stand brengen van échte beweging. En dat doet ie als geen ander, echt van binnenuit. Maar ook als presentator, voice-over en programmamaker levert hij graag zijn enthousiaste bijdrage aan het succes van organisaties en evenementen. Nieuwsgierig? Hier is ie.